Leasing af storkøkken

Vi samarbejder med flere dygtige partnere, der tilbyder flere forskellige muligheder for finansiering til dine køb hos Elding Nordic. På den måde håber vi, at du nemt kan komme igang med dit nye storkøkken til restauranten eller kantinen. Også selvom budgettet ofte kan være rigtig stramt i opstarten af et nyt køkken.

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål vedrørende vores finansieringsløsninger til storkøkkenet.

Ønsker du at lease dit storkøkken, er du velkommen til at kontakte os på +45 30 50 31 71 eller på mail: salg@elding-nordic.dk

Fordele ved at lease

Her kan du få et overblik over de bedste fordele ved at vælge en leasingaftale.

Hvorfor kan det være en god ide at lease storkøkkenudstyr? 
Man ser stadig flere og flere restauranter der benytter leasing, når de skal have et nyt storkøkken. Den økonomiske frihed er en af de mest åbenlyse fordele ved at vælge en leasingaftale til finansiering af køkkenudstyr.
Du har nemlig som leasingtager ikke investeret i den totale værdi. En af de største forhindringer, når køkkenet skal have det korrekte udstyr, er ofte anskaffelsessummen. Mange restauranter, cafeer og storkøkkener oplever, at det er uforholdsmæssigt dyrt at skifte eller udstyrer køkkenet. Og det er måske ikke helt unaturligt når etableringsomkostningerne af restauranten, kantinen, cafeen eller pølsevognen også skal betales og være ordentlig og pænt indrettet. Der er også en masse krav, lovgivningsmæssigt, at leve op til. Her kan leasing hjælpe – da du får en fast ydelse og et totalt overblik over økonomien. 

Skift oftere ud
Er du en af de mange, der ofte drømmer om nyere og bedre udstyr? Så skal du måske undersøge mulighederne for leasing. For med leasing har du mulighed for at skifte køkkenudstyret, midt i en periode eller efter endt leasing.
Så når din forretning vækster kan du roligt vokse med, ved blot at opgraderer dit køkken til en mere effektiv produktion med nyt udstyr.
De fleste ønsker at gøre en god handel, og du som køber af storkøkkenudstyr, er sikkert ingen undtagelse.

Leasing betyder typisk, at du frigører arbejdskapital, eller slipper for at tage dyre lån for at kunne betale. Det kan godt være en god ide, hvis du skal bruge omkostninger på din restaurant, cafe, kantine eller catering forretning. Da disse har store anskaffelses – og vedligeholdelsesomkostninger, som hurtigt forældes.

Nysgerrig?

Kontakt os for mere information