Kølerum, Frostrum og Morsrum hos Elding Nordic

Elding Nordic er leverandør af både små og store kølerum og frostrum til erhverv. Vi tilbyder skræddersyede kølerum i alle størrelser, som dækker alle behov. Vi sikrer at koldt-rummet får den korrekte temperatur. Alt efter hvad dit kølerum skal bruges til og hvor stort det skal være. Vores kølerum er kendt for deres ydeevne og robusthed. Samtidig er alle fremstillet i kvalitets materiale med en god isoleringsevne. Den lave U-værdi kan mærkes på driftsøkonomien.

Vi har 25 års erfaring inden for storkøkken

Vi går forrest når et projekt skal planlægges eller ombygges. Vi har 25 års erfaring med storkøkkener og har gennem vores afdelinger i både Danmark og på Færøerne erfaringer med utallige projekter. Maskiner, inventar, kølerum, frostrum og isenkram til industri- og storkøkkener er vi totalleverandør af. Uanset om du skal bruge et kølerum til restauranter, hoteller, hospitaler, indfrysning, laboratorier eller andet, så har vi den rette ekspertise.

kølerum, frostrum og morsrum fra elding nordic

Vi sikrer du får lavet det helt rigtige kølerum inden for lovkravene

Få det helt rigtige køle/frostrum der lever op til lovkravene.

Ud over de lovgivningsmæssige krav stilles der store krav til både arbejdsmiljø, ergonomi, kølkæde og funktionalitet. Et kølerum er underlagt flere lovkrav, som løbende ændres. Vi står klar med opdateret viden om de krav fødevarestyrelsen har. Herunder de hensigtsmæssige hygiejnehensyn som bør tages. Men også viden om arbejdstilsynets regler om det generelle og konkrete arbejdsmiljø.

Som det første, er det vigtigt at få afklaret, hvilke behov kølerummet skal opfylde. Hos Elding Nordic starter vi med en analyse og med en kritisk tilgang til hvad rummet skal bruges til. Her tager vi højde for hvad der er vigtigst for slutbrugeren. Når analysen er på plads, skal der designes og indrettes, så de kvadratmeter i har udnyttet bedst muligt. Der er en lang række punkter der spiller en stor faktor i dette. Det gælder mængden af fødevarer, der skal opbevares i kølerummet, antallet af medarbejdere. Men også pladsen til rådighed, myndigkrav, ergonomi og miljøhensyn, for at nævne nogle. Det er vigtigt der også bliver set på det økonomiske aspekt. Det der vælges, skal både på kort og lang sigt være en god investering. Man må ikke glemme, at kølerum normalt er tændt altid/året rundt og strømforbruget. Dette har en væsentlig økonomisk indvirkning på den fremtidige økonomi.

Morsrum

Selv om morsrum ikke har noget med fødevarer at gøre er dette også noget leverer. Kistekøl og kapelkøl er også en del af vores udvalg. Vi kan levere både små og store kølerum der passer til jeres behov – både til sygehuse, kirker, kapeller, krematorier og bedemænd.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her.

Send din forespørgsel til os


    Vores kunder