Lad os håndtere projekteringen af dit storkøkken projekt

Vi hjælper gerne med projekteringen af dit storkøkken projekt. Planlægning går forud for succes. Dette er også tilfældet når et effektivt køkken skal indrettes eller ombygges. Vi har erfaring med projekteringen og hjælper med at få indretning, arbejdsgange og de rigtige produkter til at gå op i en højere enhed. Vi lytter til jeres tanker og ideer, og byder ind med de ting  vi mener kan give det bedste resultat. Ofte visualiserer vi løsningen med en 3D tegning – så det er enklere at forholde sig til og tage kvalificerede beslutninger ud fra. Tag kontakt til os, for at få en dialog om, hvordan vi sammen kan gøre dit køkkenprojekt til en succes!

Vi har 25 års erfaring med storkøkkener

Vi har mange års erfaring i virksomheden, som startede på Færøerne for mere end 25 år siden. I vores danske afdeling har vi også erfarne medarbejdere med ekspertise inden for totalindretning af storkøkkener. Vi er totalleverandør af maskiner, inventar og isenkram til industri- og storkøkkener. Uanset om det drejer sig om din restaurant, café, kantine, pizzeria, grillbar, fabrik, hotel, vandre, catering-virksomhed, marine, skib, boreplatform, forsamlingshus, kirke eller kommunale og statslige institutioner som f.eks. børnehaver, daginstitutioner, plejehjem, skoler og hospitaler – står vi klar til at hjælpe.

Storkøkken Restaurant Søggården

Ny kogeø, opvaskerum og kombiovne på restaurant Søgaarden

Vi sikre du får lavet det helt rigtige storkøkken der hører under lovkravene

Et professionelt køkken er et af de mest komplicerede rum i bygningen og der stilles i dag større krav til funktionalitet, udstyr, installationer, ergonomi og miljø. Det gælder for alle typer af stor- & industrikøkkener. Et storkøkken er underlagt en lang række lovkrav, som hele tiden er under forandring. Dette gælder fra både fødevarestyrelsen, med en de hygiejnemæssige hensyn, og arbejdstilsynet omkring det generelle og konkrete arbejdsmiljø.

For at sikre at man får lavet det helt rigtige storkøkken, er det vigtigt at man får belyst, hvilke behov det skal opfylde, samt hvordan netop dette storkøkken skal fungere, både som selvstændig produktionsenhed, men i særdeleshed også sammen med resten af bygningen. Derfor laver vi hos Elding Nordic en altid analyse, hvor vi stiller kritiske spørgsmål til, hvad køkkenet skal bruges til og hvad der er vigtigt for slutbrugerne. Dette gør at vi får grundlaget på plads til at lave det rigtige design og dermed sikre maksimal udnyttelse af de kvadratmeter der er til rådighed. Når analysen af storkøkkenet er lavet, skal designet og indretningen på plads. Her er der en lang række faktorer der spiller ind. Det drejer sig blandt andet af mængden af fødevarer der skal fremstilles, plads til rådighed, antallet af personale, myndighedskrav, ergonomi, miljøhensyn samt økonomi, for blot at nævne nogle. Rent økonomisk er det vigtigt at der både vælges rigtig ud fra her og nu investeringen, men i høj grad også ud fra de drift økonomiske valg, som vil påvirke denlangsigtede økonomi.

 

Med gennemarbejdede projekter er der meget større sikkerhed for dit budget og tidsplan overholdes

Hos Elding Nordic hjælper vi altid vores kunder med at få maksimalt gennemarbejdede projekter på storkøkkenområdet. Ved at lave et korrekt udarbejdet projekt fra starten er der meget større sikkerhed for at både budget og tidsplan kan overholdes når man kommer til byggefasen. Når storkøkkenet er godkendt laves der installationsplan over alle komponenter, nogle gange med opstalt, og yderligere 3D visualiseringer. På den måde er håndværkerne ikke i tvivl om, hvordan installationerne for elektricitet, vandtilslutning- og -behandling, samt afløbsspecifikationer skal placeres og dimensioneres. Vi fokuserer meget på at involvere brugerne i videst mulige omfang og sikre at designet passer til lige præcis det produktionsbehov der er i det pågældende køkken.

Den enkelte chefkoks eller kommunes visioner omkring kost, økologi og bæredygtighed er også en meget en vigtig faktor.

Elding Nordic sikrer, at der er styr på ergonomi, arbejdsmiljø og fødevarelovgivning i hele processen og samtidig hjælper vi med at sikre at køkkenet bliver integreret med resten af huset, således at alle arbejdsgange er gennemtænkt fra start til slut. Prisberegninger på køkkenløsninger, til licitationer og udbud, for totalentreprenører og andre enkeltfags bydende, udfører vi naturligvis, uden vederlag for vores faste samarbejdspartnere.

Du kan besøge vores showroom så giver vi en kop kaffe. 

Du kan også kontakte os på Tlf. +45 30 50 31 71 eller mail salg@elding-nordic.dk eller via vores medarbejdere eller kontaktformular nedenfor.

Mads jakobsen
country manager

Tlf: +45 30 50 31 71 

mja@elding-nordic.dk

Johnny D. Eskildsen
Projektkonsulent

+45 60 26 14 36

jde@elding-nordic.dk

Send din forespørgelse til os






    Vores kunder