Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsbrands inden for ovne til storkøkken. Køb ovne online her eller få et skræddersyet tilbud. Kontakt os og få besøg af én af vores konsulenter. Vi er lige så skarpe med priserne som vi er med kvaliteten!

Konvektionsovne
Konvektionsovne
Kombi Dampovne
Kombi Dampovne
Bageriovne
Kompaktovne
Pizzaovne
Pizzaovne
Grillovne
grillovne
Tilbehør Ovne
Tilbehør Ovne
Tilbehør Pizzaovne
Tilbehør Pizzaovne
Tilbehør Grill
Tilbehør Grill

Alt vores Isenkram, udstyr og maskiner til storkøkkener er udvalgt efter høje standarder for holdbarhed og kvalitet. Vores Isenkram produkter til storkøkken er slidstærke og kan holde til dagligt brug i det professionelle køkken.
Se vores store udvalg af Isenkram der holder. Hos os får du alt tilbehør du skal bruge i det professionelle industrikøkken. Isenkram til industrikøkkener er ét af vore specialer.

Se det alt sammen her på vores webshop – eller kom ind og se vores store udvalg af isenkram og maskiner til storkøkken i vores showroom på Mørupvej 2 i Herning. Vi er der for at lytte til dine behov og visioner. Og vi finder altid vejen til de gode løsninger. Vores kultur er at finde løsninger – uanset udgangspunktet. Åbent i showroomet mandag – torsdag 8-16 og fredag 8 – 14. Hvis du ønsker at besøge os uden for normal åbningstid, så ring 30503171.

Husk! Hos os kan du altid gøre en god handel, og vi hjælper med finansiering via IKANO BANK LEASING

Hos Elding Nordic tror vi på at fremtidens vindere kender sit håndværk, arbejder med passion og investerer i moderne teknologi. Work smarter not harder.
Og vi hjælper gerne med at introducere nyeste teknologi, så den bliver anvendelig og forbedrer din hverdag.

Se vores store katalog ISENKRAM HOS ELDING NORDIC – The Art of Hospitality og hent inspiration. Vi har eneforhandling på Jos Ten Bergs kæmpe sortiment i Danmark.

Vi sender gerne en konsulent ud der kan vurdere dit workflow og maskiner, for optimeringsmuligheder. Optimering er når der kan spares eller produceres for mere end der investeres.
Samtidigt arbejder vi frem mod en mere bæredygtig verden, og nye teknologier der sparer både energi og passer bedre på både mennesker og miljø. Vi kander det “bedre workplace, optimeret workspace, mere arbejdsglæde og højere produktivitet”. Ring 30503171 for et uforpligtende besøg.

Hvis du har søgt efter noget på vores webshop og ikke fundet det, så send os en mail på salg@elding-nordic.dk. Ofte har vi varen i vores system også selvom den ikke lige vises på webshoppen.