DEMO AF JOSPER GRILL

JOSPER grill giver mulighed for indendørs brug af trækul på din restaurant. Alt efter, hvilken af de mange grillkul, der benyttes til madlavningen, kan maden tilføres lækre røgsmage, som løfter den færdige ret til nye højder. I sortimentet har Josper både åbne og lukkede grill løsninger: Lukkede grillkuls ovne, Basque grill, Robata grill og endlige Rotis grill. Produkterne kan naturligvis også bruges udendørs – men hvorfor nøjes med kun at grille på ægte trækul når det er godt vejr?! Josper er netop kommet med en helt ny serie af deres HJX ovne som er forbedret på mange punkter i forhold til de tidligere modeller. Her kan bl.a. nævnes at skorsten og gnistfanger nu indbygget og kan fås med holder til GN bakker.

Vi vil gerne invitere dig til at opleve JOSPER GRILL OVNEN i funktion. En kok fra Josper vil forestå demonstration af grillen. Tilmelding nødvendigt. Da vi tilbyder dette event gratis er der begrænsning på antal deltagere.

Tilmeld dig her

MANDAG D. 23. MAJ 2022 Kl. 13:00-15:00   (Husk tilmelding)

Josper

Tilmelding SENEST 6/5-2022 kan ske ved at sende en mail til salg@elding-nordic.dk med firmanavn + hvor mange I deltager.

Eventet finder sted:
Mandag d. 23. Maj 2022
Elding Nordic Showroom
Mørupvej 2
7400 Herning

Billede4